Mérnökbál 2019

MAJDNEM TELTHÁZ!
MÉG NÉGY (KETTŐ-KETTŐ) SZABAD HELY VAN!
(2019.01.16 10:00)

 

 

A Mérnökbálra a belépődíj:  Nógrád Megyei Mérnöki Kamara –i tag esetében 3.500.- forint, nem kamarai tagoknak a belépődíj 11.500,- Ft. A Nógrád Megyei Építész Kamara nem támogatja a jelentkezőket. A belépődíj befizetése és a meghívók átvétele a Nógrád Megyei Mérnöki Kamara székhelyén lehetséges, várhatóan 2019. január 10. –től. (A jelentkezők a későbbiekben ismételt tájékoztatást kapnak a belépőjegyek átvételéről és a díj befizetésével kapcsolatban. Aki számlát igényel kérem, előzetesen jelezze felém! )

Asztalfoglalást a jelentkezések időbeli sorrendjében biztosítunk. Jelentkezni lehet a név, létszám és a menüsor darabszámnak megadásával, valamint a Mérnök Kamarai tagság megjelölésével az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címére válaszolva.

 

A Mérnökbálra a belépők 2019. január 10. -től átvehetők a Nógrád Megyei Mérnöki Kamara székhelyén : Salgótarján, Mártírok útja 1. 
munkanapokon 10,00 - 14,00 között. Az átvétel határideje 2019. január 18.

    A belépődíj ára kiegyenlíthető:
- készpénzben a fenti helyszínen! (Kérek mindenkit, lehetőség szerint a pontos fizetendő összeget hozza, mert pénzváltásra nincs lehetőség.)
- átutalással a NMMK számlaszámára (10103726-50107234-00000002)
Aki átutalással teljesíti a díjfizetést, az kérem vigye magával az átutalásról szóló bizonylatot, mert annak hiányában nem áll módunkban a Meghívót kiadni!
Aki számlát kér a befizetett, vagy átutalt "Mérnökbáli belépődíj"- ről kérem a Meghívók átvételekor jelezze és legyen szíves a számla kiállításához szükséges adatokat adja át az ügyintéző Kolléganő részére! A Kamara a számlát megküldi az igénylőknek!


Mindenkinek jó szórakozást kíván, az NMMK.

 

Az asztalok aktuális foglaltsága ide kattintva tekintehtő meg.

A jelentkezési lap, amely a fent megadott e-mail címre küldendő
, ide kattintva letölthető.